Medewerkers over Ypto

Wendy Smeets
Wendy Smeets
Functional Analyst PFS FICO

Bij Ypto kan je zowel persoonlijk als professioneel groeien. Er zijn meerdere SAP-modules aanwezig, waardoor je de mogelijkheid hebt om je kennis continu uit te breiden. Zo word ik binnen de FI-module vaak geconfronteerd met een technisch probleem. Het is telkens een uitdaging om een creatieve oplossing te vinden die zowel technisch als functioneel onze klant verder helpt. Een goede relatie opbouwen met de klant is dan ook van belang om zijn behoeften te kennen.
 

Ann Demey
Ann Demey
Hoofd van het iPaaS-departement

Bij Ypto gaan we ervoor om samen met onze klant de uitdagingen aan te gaan waar NMBS voor staat. Vandaag gaan die veel verder dan louter de treinen laten rijden en tickets verkopen. We moeten inspelen op de veranderende behoeften van reizigers in een maatschappij van digitalisering en nieuwe technologieën. Die constante nood aan aanpassing weerspiegelt zich eveneens in onze interne organisatie. Vroeger zou de afdeling die ik leid, “Infrastructuur” geheten hebben. Nu heet mijn team “Infrastructure & Platform as a Service”. Daarin staat de service die we aanbieden centraal. Op die manier kunnen we snel op de bal spelen bij vragen van NMBS.
 

Wendy Smeets
Peter Orije
PHP-ontwikkelaar

Nieuwe applicaties bouwen we op een modern PHP framework “Laravel”. Een voorbeeld daarvan is de applicatie “Technische Alarmen”, recent ontwikkeld voor NMBS-Stations. Het doel van deze applicatie is dat betrokken diensten snel op de hoogte worden gebracht van realtime-alarmen of -storingen voor koeling, schuifdeuren, roltrappen, liften, enz. Met ons dynamische PHP-team hebben we voor NMBS een performante oplossing mogen uitwerken.