Medewerkers over Ypto

Tristan Van Tilborgh
Tristan Van Tilborgh
Project Manager Telecom

Door de liberalisering van het Belgische spoorwegnet komen we voor veel veranderingen te staan. NMBS komt terecht in een competitieve markt met veel uitdagingen. Het is dus belangrijker dan ooit om de reiziger de beste service te bieden, niet alleen in de trein maar ook daarbuiten. Als projectmanager help ik een telecomplatform te ontwikkelen om reizigers op een persoonlijke en efficiënte manier verder te helpen wanneer ze een vraag hebben. We identificeren de klant op basis van voorgaande vragen, waardoor we meteen een antwoord op maat kunnen geven.
 

Nathalie Vriamont
Nathalie Vriamont
Change Manager

Als extern consultant ben ik aan mijn tweede periode bij Ypto toe. In het verleden heb ik hier verschillende functies gehad en heb ik meegewerkt aan veel projecten. Door de toffe sfeer bij Ypto en de goede balans tussen werk en privé kom ik hier steeds graag terug. Momenteel help ik als Change Manager de menselijke kant bij projecten ondersteunen. Zo begeleiden wij de eindgebruiker in de veranderingen, zodat ze aan de slag kunnen met nieuwe applicaties en programma’s.

 

Julie Verstichel
Julie Verstichel
HR Business Partner

Oorspronkelijk ging ik bij Ypto aan de slag als extern Purchasing Officer. In die functie ontdekte ik mijn affiniteit en liefde voor HR. Dat ik bij Ypto de kans kreeg om door te groeien tot HR Business Partner vind ik dan ook fantastisch. In mijn functie begeleid ik collega’s en teams in hun carrière bij Ypto. Mensen een luisterend oor bieden, een rekrutering succesvol afwerken: het zijn mijn dagelijkse taken en ze geven me veel voldoening. Bovendien vind ik het boeiend om de innovaties, nieuwe projecten en applicaties die Ypto verwezenlijkt op de voet te kunnen volgen. Ik draag er als HR Business Partner misschien niet rechtstreeks aan bij, maar het is een boeiende omgeving en ik ben blij om er deel van uit te maken.
 

Sarah Donckerwolcke
Sarah Donckerwolcke
Data Scientist

Ik werk al een hele tijd bij Ypto en kreeg recent de kans om van koers te veranderen. Na een aantal jaren als Incident & Problem Manager gewerkt te hebben, ben ik onlangs gestart in de functie van Data Scientist. Het is een volledig andere maar zeer interessante job waar ik veel energie uit haal. Ik analyseer data en breng structuur in iets wat voor velen onoverzichtelijk is. Door die data op een gebruiksvriendelijke en duidelijke manier weer te geven in een dashboard, help ik NMBS om vaak voorkomende problemen te detecteren, bijvoorbeeld in de stiptheidscijfers. Op die manier kan NMBS de gepaste acties ondernemen om de stiptheid te verbeteren. Dat je daarnaast bij Ypto kan rekenen op een mooie verloning en veel verlof, zijn voor mij extra troeven om te kiezen voor onze werkgever!
 

Geert Wouters
Geert Wouters
Business Area Lead

Meer dan 6 jaar werk ik bij Ypto en in die tijd heb ik de kans gekregen om steeds meer verantwoordelijkheden op te nemen. Zo heb ik de transversale dienst “Content & Collaboration Services” kunnen oprichten, een team van een 20-tal collega’s met zeer diverse profielen. Onze missie: “Bring structure in the unstructured content and make it actionable”. Daarvoor gebruiken we voornamelijk OpenText en Office365. NMBS is een groot bedrijf met sterk uiteenlopende businessprocessen zoals treinonderhoud, ticketverkoop, planningen van treinpersoneel, immobiliën, ... Die vele mogelijkheden om jezelf te ontplooien en het besef deel te zijn van de digitale transformatie bij de spoorwegen geven me goesting in mijn job.