Van junior naar expert

Bij Ypto vinden we het belangrijk te investeren in het talent van morgen. Met een Young Graduates-programma op maat bieden we pas afgestudeerden een intensief begeleidingstraject dat je klaarstoomt voor een functie bij Ypto. Zo grijp je meteen alle kansen om van je start en carrière bij Ypto een succes te maken. Als junior ben je immers onze toekomstige expert.

Binnen het Young Graduates-programma vorm je als Junior IT Specialist de link tussen IT en onze klant NMBS. Je werkt mee aan de digitalisering van NMBS en creëert achter de schermen een voelbare impact op de 18 000 NMBS-medewerkers.

Voor wie is het programma bedoeld?

Behaalde je recent een hoger diploma, beheers je het Nederlands en/of het Frans en kan je je vlot uitdrukken in het Engels? Ben je bovendien leergierig en heb je een goede dosis affiniteit met IT? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

Via een intensief opleidings- en begeleidingsprogramma in zowel people- als technische skills ondersteunen we jouw ontwikkeling. We bieden je een groeipad met duidelijke carrièreperspectieven.

Icoon uitdagingen: bergtop

Een traject op jouw maat

Het programma loopt binnen verschillende departementen. Afhankelijk van jouw achtergrond zijn er verschillende trajecten waarbinnen je jouw talenten ten volle kan inzetten.

Youssef Safer,
Young Graduate bij Ypto

Dankzij het Young Graduates-programma van Ypto ontwikkel ik mijn carrière op een positieve manier. Ik krijg de kans om aan grote projecten te werken, terwijl ik toepas wat ik in de Yogy-trainingen en sessies over kennisoverdracht heb geleerd.