Als IT-bedrijf van NMBS lost Ypto IT-problemen op én bedenkt het nieuwe digitale oplossingen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klant en moederbedrijf, NMBS. De digitale transformatie van de Belgische spoorwegen is ons ultieme doel. En die heeft een impact op zowel alle treinreizigers als alle NMBS-medewerkers.  

Onze medewerkers zijn specialisten met kennis van IT en van de complexe NMBS-organisatie. Samen gaan we uitdagende en innoverende projecten aan, waarbij vertrouwen, zelfsturing en initiatief nemen centraal staan. Een plek om het verschil te maken op zowel ecologisch als maatschappelijk vlak, én een plek om te groeien: dat is Ypto. 

Onze jobdomeinen

Om haar missie te kunnen realiseren, heeft Ypto IT-specialisten op verschillende vlakken in huis, gaande van cybersecurity en IT-architectuur tot ERP-implementaties en analysevorming. Daarnaast hebben we ook de ‘IT-probleemoplossers’ en de mensen die ervoor zorgen dat de IT-projecten tot een goed einde gebracht worden. Voor iedere IT’er wat wils dus. 

 

Ontmoet je collega’s

Benieuwd naar de collega’s en wat ze te zeggen hebben over Ypto? Kom het te weten in de filmpjes hieronder. 

 

Elke, Project Manager, vertelt over het dagelijks contact met mensen. 

Tom, Portfolio Officer, vertelt over een belangrijke waarde bij Ypto. 

Nathalie, HR Coordinator, vertelt over haar ervaring bij Ypto. 

Enrique, Field Service Engineer, vertelt over de behulpzaamheid van collega’s. 

Elke Van den Broeck,
Project Manager bij Ypto

Het leuke aan mijn job bij Ypto is dat ik zowel zelf beslissingen mag nemen, als samen kan werken met een gevarieerd team aan verschillende digitalisatieprojecten.

3 redenen om te kiezen voor Ypto

Icoon uitdagingen: bergtop

Uitdagende projecten

Bij Ypto sta je nooit stil. Elke dag brengt afwisseling en een uitdaging om te innoveren en zo tot de beste oplossing te komen voor onze klant. 

Maatschappelijke impact icoon

Maatschappelijke impact

Je werkt mee aan de toekomst van de Belgische spoorwegen, en creëert een voelbare impact op miljoenen mensen.  

Doorgroeimogelijkheden icoon

Groeimogelijkheden

Initiatief, vertrouwen en zelf-sturing staan centraal. Je krijgt de steun van collega’s om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om te groeien. 

Kantoor - collage

Een goede werk-privébalans

Wil je ’s ochtends nog even gaan sporten? Of in de namiddag de kindjes van school halen? Dat is bij Ypto zeker bespreekbaar. Je geniet van flexibele werkuren, zodat je je privézaken beter kan afstemmen op je werkuren. Bovendien heb je 23 verlofdagen per jaar, aangevuld met 12 ADV-dagen. Een goede werk-privébalans vinden wij namelijk heel belangrijk! 

Waar we fier op zijn

Van SAP-awards tot onze fameuze Strava-challengeYpto heeft al een aantal mooie verwezenlijkingen waar we extra fier op mogen zijn! 

Onze waarden
maken onze cultuur

P

Professionalisme. Met passie, engagement en een groot verantwoordelijkheidsgevoel streven we naar het beste resultaat voor onze klant. 

R

Respect. We hebben respect voor alles en iedereen. Voor collega’s, klanten en partners. Voor onze omgeving, onze doelen en onze afspraken. 

O

Ondernemerschap. We durven onze manier van werken in vraag te stellen. En we gaan op zoek naar verbeterpisten en moedigen elkaar aan om initiatief te nemen. 

S

Samenwerking. We creëren een motiverende werkomgeving waar medewerkers graag samenwerken binnen en over diensten heen.