Het Project Management Office (PMO) heeft enerzijds Project Managers die er samen met het projectteam voor zorgen dat onze IT-projecten zo vlot en goed mogelijk opgeleverd worden aan NMBS. Anderzijds voorzien we ook begeleiding en ondersteuning aan onze Project Managers tijdens projecten. We doen dat door procedures en richtlijnen te creëren, zodat we voorspelbaar en betrouwbaar zijn voor onze klant. Daarnaast kijken we met een kritische en neutrale bril naar elk project op vlak van budget en middelen. De efficiënte en procesgerichte werkwijze van ons team zorgt ervoor dat de nieuwe IT-oplossing snel en kwaliteitsvol aankomt bij NMBS en haar treinreizigers. 

Over Ypto

Als IT-bedrijf van NMBS lost Ypto IT-problemen op én bedenkt het nieuwe digitale oplossingen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klant en moederbedrijf, NMBS. De digitale transformatie van de Belgische spoorwegen is ons ultieme doel. En die heeft een impact op zowel alle treinreizigers als alle NMBS-medewerkers.  

Meer over wie we zijn

Danny Gijbels,
Project Manager bij Ypto

Het leuke aan projecten voor Ypto, en voor NMBS in het algemeen, is dat wij samen met onze state-of-the-art-diensten en -producten ervoor kunnen zorgen dat NMBS klaarstaat voor de digitale transformatie.

Meer over wat we doen

3 redenen om te kiezen voor Ypto

Icoon uitdagingen: bergtop

Uitdagende projecten

Bij Ypto sta je nooit stil. Elke dag brengt afwisseling en een uitdaging om te innoveren en zo tot de beste oplossing te komen voor onze klant. 

Maatschappelijke impact icoon

Maatschappelijke impact

Je werkt mee aan de toekomst van de Belgische spoorwegen, en creëert een voelbare impact op miljoenen mensen.  

Doorgroeimogelijkheden icoon

Groeimogelijkheden

Initiatief, vertrouwen en zelf-sturing staan centraal. Je krijgt de steun van collega’s om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om te groeien. 

Onze projecten in Project Management

Onze Project Managers zorgen voor het goede verloop van een uitgebreid aanbod aan projecten. Benieuwd naar waar ze zoal mee bezig zijn? Je vindt een greep uit de vele projecten hieronder.

Bekijk ook onze andere jobdomeinen

Van Operations tot IT Security. Bekijk hieronder alle andere jobdomeinen binnen Ypto.

Solliciteer spontaan

Wil je samen met ons werken aan de toekomst van NMBS, maar vind je niet meteen de juiste vacature? Solliciteer dan spontaan en wie weet behoor jij binnenkort wel tot ons team!