Onze architecten spelen een cruciale rol in het omzetten van de objectieven van onze klant naar duurzame, digitale oplossingen voor NMBS en haar treinreizigers. Zo werken onze EnterpriseDomainSolution en Technical Architects nauw samen met zowel onze klant als met de IT-deliveryteams, elk in hun eigen vakgebied. Ze zijn gedreven door richtlijnen en een eigen ontwikkelde spoorwegreferentiearchitectuur. 

Over Ypto

Als IT-bedrijf van NMBS lost Ypto IT-problemen op én bedenkt het nieuwe digitale oplossingen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klant en moederbedrijf, NMBS. De digitale transformatie van de Belgische spoorwegen is ons ultieme doel. En die heeft een impact op zowel alle treinreizigers als alle NMBS-medewerkers. 

Meer over wie we zijn

Soufiane Koubêe,
Solution Architect bij Ypto

In mijn job bij Ypto verveel ik me nooit; er is altijd wel een nieuwe uitdaging om aan te gaan. Daardoor kan ik groeien, leren én vooruitgaan in mijn carrière.

Meer over wat we doen

3 redenen om te kiezen voor Ypto

Icoon uitdagingen: bergtop

Uitdagende projecten

Bij Ypto sta je nooit stil. Elke dag brengt afwisseling en een uitdaging om te innoveren en zo tot de beste oplossing te komen voor onze klant. 

Maatschappelijke impact icoon

Maatschappelijke impact

Je werkt mee aan de toekomst van de Belgische spoorwegen, en creëert een voelbare impact op miljoenen mensen.  

Doorgroeimogelijkheden icoon

Groeimogelijkheden

Initiatief, vertrouwen en zelf-sturing staan centraal. Je krijgt de steun van collega’s om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om te groeien. 

Onze projecten in IT Architecture

Onze architecten worden in elk project geraadpleegd, waarbij ze telkens meehelpen aan een duurzame, digitale oplossing. Benieuwd naar waar onze architecten mee bezig zijn? Hieronder vind je een greep uit de vele projecten.

Bekijk ook onze andere jobdomeinen

Van Operations tot IT Security. Bekijk hieronder alle andere jobdomeinen binnen Ypto. 

Solliciteer spontaan

Wil je samen met ons werken aan de toekomst van NMBS, maar vind je niet meteen de juiste vacature? Solliciteer dan spontaan en wie weet behoor jij binnenkort wel tot ons team!