Onze klant, NMBS, heeft een van de grootste ERP-implementaties (SAP) van België draaien om een aantal kernprocessen binnen en over de directies heen efficiënt te laten verlopen. Onze functionele en technische ERP-specialisten staan daarbij in voor de vlotte werking van die applicaties. Bovendien helpen ze met onze ERP-oplossingen ook mee aan de digitalisering van NMBS. De belangrijkste domeinen waarin ERP gebruikt wordt binnen NMBS, zijn onder meer customer servicehuman resourcestrain maintenanceprocurementsupply chain en finance. Daarnaast staat het team ook in voor de aanmaak van rapportering binnen NMBS. 

Over Ypto

Als IT-bedrijf van NMBS lost Ypto IT-problemen op én bedenkt het nieuwe digitale oplossingen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klant en moederbedrijf, NMBS. De digitale transformatie van de Belgische spoorwegen is ons ultieme doel. En die heeft een impact op zowel alle treinreizigers als alle NMBS-medewerkers. 

Meer over wie we zijn

Vacatures in ERP

Heb je zin om er mee voor te zorgen dat alle processen binnen NMBS vlot draaien? Bekijk onze vacatures!

Tim Appeltants,
Application Owner bij Ypto

Ypto geeft me de vrijheid om mijn rol zelf in te vullen vanuit eigen ervaring en expertise. Je wordt bij Ypto niet alleen gewaardeerd om wat je kunt, maar ook om wie je bent. Het wederzijds vertrouwen is groot.

Meer over wat we doen

3 redenen om te kiezen voor Ypto

Icoon uitdagingen: bergtop

Uitdagende projecten

Bij Ypto sta je nooit stil. Elke dag brengt afwisseling en een uitdaging om te innoveren en zo tot de beste oplossing te komen voor onze klant. 

Maatschappelijke impact icoon

Maatschappelijke impact

Je werkt mee aan de toekomst van de Belgische spoorwegen, en creëert een voelbare impact op miljoenen mensen.  

Doorgroeimogelijkheden icoon

Groeimogelijkheden

Initiatief, vertrouwen en zelf-sturing staan centraal. Je krijgt de steun van collega’s om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om te groeien. 

Onze projecten in ERP

De vele processen binnen de NMBS-organisatie zorgen voor een groot aantal ERP-projecten. Onze specialisten werken aan verschillende oplossingen, waarvan je er hieronder een aantal kan vinden.

Bekijk ook onze andere jobdomeinen

Van Operations tot IT Security. Bekijk hieronder alle andere jobdomeinen binnen Ypto.

Solliciteer spontaan

Wil je samen met ons werken aan de toekomst van NMBS, maar vind je niet meteen de juiste vacature? Solliciteer dan spontaan en wie weet behoor jij binnenkort wel tot ons team!