Het Cyber & Information Security Office (CISO) heeft als missie om NMBS en al haar dochterondernemingen te beschermen. Dat doet CISO door nauw samen te werken met alle teams, zowel tijdens de uitvoering van een nieuw project, als bij de occasionele ondersteuning van een applicatie. Op die manier laten wij de digitalisering van NMBS veilig, simpel én gebruiksvriendelijk verlopen. 

Over Ypto

Als IT-bedrijf van NMBS lost Ypto IT-problemen op én bedenkt het nieuwe digitale oplossingen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klant en moederbedrijf, NMBS. De digitale transformatie van de Belgische spoorwegen is ons ultieme doel. En die heeft een impact op zowel alle treinreizigers als alle NMBS-medewerkers.

Meer over wie we zijn

Vacatures in IT Security

Heb je zin om NMBS en haar treinreizigers cyberveilig te houden? Bekijk dan onze vacatures!

Jamal Amqrane,
IT Security Officer bij Ypto

Wat ik leuk vind bij Ypto, is dat de dingen niet stilstaan: Ypto en NMBS evolueren voortdurend. Na een paar jaar bij Ypto heb ik al veel verbeteringen gezien, zowel op het vlak van processen als van algemene beveiliging. Ik ben trots dat ik eraan heb kunnen meewerken en dat nog steeds elke dag opnieuw kan blijven doen. Samen zorgen we voor de bescherming van NMBS, haar medewerkers en klanten.

Meer over wat we doen

3 redenen om te kiezen voor Ypto

Icoon uitdagingen: bergtop

Uitdagende projecten

Bij Ypto sta je nooit stil. Elke dag brengt afwisseling en een uitdaging om te innoveren en zo tot de beste oplossing te komen voor onze klant. 

Maatschappelijke impact icoon

Maatschappelijke impact

Je werkt mee aan de toekomst van de Belgische spoorwegen, en creëert een voelbare impact op miljoenen mensen.  

Doorgroeimogelijkheden icoon

Groeimogelijkheden

Initiatief, vertrouwen en zelf-sturing staan centraal. Je krijgt de steun van collega’s om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om te groeien. 

Onze projecten in IT Security

Het CISO-team bij Ypto wordt bij elk project betrokken. Zo doen ze op voorhand een aantal tests om ervoor te zorgen dat alles veilig en wel kan verlopen. Benieuwd naar de projecten die worden bijgestaan door het CISO-team? Je vindt een greep uit de vele projecten hieronder. 

 

Bekijk ook onze andere jobdomeinen

Van Operations tot IT AnalysisBekijk hieronder alle andere jobdomeinen binnen Ypto.

Solliciteer spontaan

Wil je samen met ons werken aan de toekomst van NMBS, maar vind je niet meteen de juiste vacature? Solliciteer dan spontaan en wie weet behoor jij binnenkort wel tot ons team!