Ypto is …

open, jong en vernieuwend!

Een dynamische organisatie waar open communicatie en zin voor initiatief centraal staan. Dat straalt onze werkomgeving ook uit. De open werkplekken nodigen uit tot contact en dialoog met elkaar.

Passie voor je vak, teamwork, kennisdeling, zelfontplooiing en respect zijn sleutelwoorden bij Ypto.

 

Ypto zoekt …

talent!

Wij zoeken kandidaten die geprikkeld zijn door een dynamische IT-omgeving. Mensen die de taal van de klant begrijpen en die zelf ook spreken. Voor zowel juniors, seniors als experten liggen er bij Ypto tal van uitdagingen te wachten.

Van al onze medewerkers verwachten wij dat ze geëngageerd en klantgericht zijn, dat ze voldoende verantwoordelijkheidszin hebben en werken in alle openheid. Ben je geïnteresseerd in de analyse en optimalisatie van bestaande processen of kan je meer toegevoegde waarde bieden aan de technische kant, bekijk dan zeker onze vacatures.

Onze selectieprocedure weerspiegelt onze manier van werken: open, duidelijk en zonder poespas. De procedure bestaat – afhankelijk van het functieniveau – uit twee of drie gesprekken: eerst met de rechtstreekse verantwoordelijke voor de functie, eventueel met de betrokken manager en vervolgens met HR. Voor leidinggevende functies wordt er tevens een assessment georganiseerd.

 

Ypto biedt …

een wervelende carrière!

Creativiteit en ondernemerschap worden bij Ypto gestimuleerd door onze medewerkers de nodige ruimte te geven om zelf initiatief te nemen. Daarnaast begeleiden we onze medewerkers gedurende hun loopbaan door middel van zowel technische als soft skill-trainingen.

Uiteraard hoort bij een carrière bij Ypto een competitieve verloning en een aantrekkelijk pakket aan extralegale voordelen. Ten slotte zijn we er van overtuigd dat we met een gezonde balans tussen werk en privé, het meeste rendement halen uit onze samenwerking.