Het Learning & Development-team bij Ypto staat enerzijds in voor de persoonlijke ontwikkeling van de Ypto-medewerkers. Zijn missie is dat onze medewerkers zich tegen 2024 verantwoordelijk voelen voor hun eigen ontwikkeling. Daarbij gaat het team op zoek naar de ontwikkelingsnoden van iedere (interne of externe) medewerker om die missie op een gedifferentieerde manier te kunnen waarmaken.

Anderzijds helpen de teamleden ook opleidings- en eindgebruikersmateriaal aanmaken voor zowel NMBS- als Ypto-medewerkers. Dat kan gaan van e-learnings en webinars tot klassikale opleidingen of quick reference cards. Het team wordt vooral ingezet bij IT-projecten en heeft als taak elke gebruiker zo goed mogelijk op te leiden om de nieuwe IT-oplossing te kunnen gebruiken.

Over Ypto

Als IT-bedrijf van NMBS lost Ypto IT-problemen op én bedenkt het nieuwe digitale oplossingen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klant en moederbedrijf, NMBS. De digitale transformatie van de Belgische spoorwegen is ons ultieme doel. En die heeft een impact op zowel alle treinreizigers als alle NMBS-medewerkers.  

Meer over wie we zijn

Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden bij Ypto

Hou je van een job waarin je kan bijleren, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak? Dan ben je bij Ypto aan het juiste adres!

Tom De Ruyter,
Portfolio Management Officer bij Ypto

Bij Ypto kan ik me zowel persoonlijk verder ontwikkelen als mijn vakkennis up-to-date houden aan de hand van opleidingen. Dat is enorm belangrijk in een IT-omgeving en wordt dan ook ondersteund door het uitgebreide Learning & Development-team en haar visie.

Meer over wat we doen

Vacatures in Business Support

Ons Learning & Development-team valt onder het jobdomein ‘Business Support’. Heb je zin om mee te werken aan de opleiding en ontwikkeling van Ypto- en NMBS-medewerkers? Of ben je een kei in andere domeinen, zoals Finance, Communication of HR? Bekijk onze vacatures binnen Business Support.

Vacatures in Business Support

Soliciteer spontaan

Wil je samen met ons werken aan de toekomst van NMBS, maar vind je niet meteen de juiste vacature? Solliciteer dan spontaan en wie weet behoor jij binnenkort wel tot ons team! 

Spontaan solliciteren

Bekijk ook onze andere jobdomeinen

Van Operations tot IT Security. Bekijk hieronder alle andere jobdomeinen binnen Ypto.