Hoewel Ypto een IT-bedrijf is, hebben we ook heel wat functies die geen specifieke IT-kennis vergen. Zo hebben we mensen die de brug vormen tussen Ypto en NMBSmedewerkers die veranderingen in de organisatie ondersteunen, of mensen die de budgetten beheren, en nog zoveel meer. Elke persoon in onze organisatie levert een belangrijke bijdrage aan onze ultieme missie: de digitale transformatie van NMBS realiseren. 

Over Ypto

Als IT-bedrijf van NMBS lost Ypto IT-problemen op én bedenkt het nieuwe digitale oplossingen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klant en moederbedrijf, NMBS. De digitale transformatie van de Belgische spoorwegen is ons ultieme doel. En die heeft een impact op zowel alle treinreizigers als alle NMBS-medewerkers. 

Meer over wie we zijn

Vacatures in Business Support

Heb je zin om de brug te zijn tussen Ypto en NMBS oligt je passie eerder bij het ondersteunen van veranderingen binnen de organisatie? Bij Ypto hebben we functies die geen specifieke IT-kennis vergen. Bekijk hieronder onze vacatures! 

Marion Coessens,
Communication Officer bij Ypto

Het innoverende aspect, de ecologische bijdrage en de voelbare impact van onze projecten op treinreizigers en NMBS-medewerkers zijn voor mij de drie elementen die eruit springen bij Ypto. En dat is waarom ik blij ben deel uit te maken van deze fantastische missie.

Meer over wat we doen

3 redenen om te kiezen voor Ypto

Icoon uitdagingen: bergtop

Uitdagende projecten

Bij Ypto sta je nooit stil. Elke dag brengt afwisseling en een uitdaging om te innoveren en zo tot de beste oplossing te komen voor onze klant. 

Maatschappelijke impact icoon

Maatschappelijke impact

Je werkt mee aan de toekomst van de Belgische spoorwegen, en creëert een voelbare impact op miljoenen mensen.  

Doorgroeimogelijkheden icoon

Groeimogelijkheden

Initiatief, vertrouwen en zelf-sturing staan centraal. Je krijgt de steun van collega’s om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om te groeien. 

Bekijk ook onze andere jobdomeinen

Van IT Project Management tot IT Security. Bekijk hieronder alle andere jobdomeinen binnen Ypto. 

Solliciteer spontaan

Wil je samen met ons werken aan de toekomst van NMBS, maar vind je niet meteen de juiste vacature? Solliciteer dan spontaan en wie weet behoor jij binnenkort wel tot ons team!